Σχετικά με τις εκδρομές στο Chania Fishing Trips

Επιβιβαστείτε στον Άγιο Σώζων ένα ολοκαίνουργιο καΐκι 2 ετών με μήκος 10 μέτρα και χωρητικότητα 8 άτομα. Για τους φίλους του ψαρέματος αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να δουν τη ζωή ενός ντόπιου Χανιώτη ψαρά που τρέφει μεγάλη αγάπη στη θάλασσα, η Chania Fishing Trips με αρχηγό τον καπετάν Γιώργο θα σας αποκαλύψουν τα καλύτερα σημεία στη Δυτική Κρήτη για μια καλή ψαριά.

Η εκδρομές έχουν αφετηρία το λιμάνι Κολυμβαρίου στα Χανιά 7:00 & 14:00 κάθε μέρα και επιστροφή περίπου 14:00 & 20:00. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα μπορέσετε να δείτε πως ο καπετάν Γιώργος με τη βοήθεια του πληρώματος ρίχνουν τα δίχτυα στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις Μένιες και τη Γραμβούσα ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να ψαρέψετε και μόνοι σας με καλάμια που παρέχονται.

Έπειτα θα σηκώσουν τα δίχτυα τους, θα ξεψαρίσουν, και θα αραδιάσουν μπροστά στα μάτια σας μπαρμπούνια, σκορπίνες, ροφούς και αστακούς και θα ετοιμάσουν για εσάς την παραδοσιακή κακαβιά. Αν είστε τυχεροί με το καλάμι σας θα ξεψαρίσετε χάνους, γόπες, λιθρίνια, σαργούς και χαρακίδες και ο καπετάν Γιώργης θα βάλει μπρος και το τηγάνι για να τα απολαύσετε τηγανητά.

Το γεύμα σας επάνω στον Άγιο Σώζων περιλαμβάνει εκτός από τα ολόφρεσκα ψάρια ντάκο, παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με λαχανικά και μυζήθρα βιολογικής παραγωγής με τη συνοδεία ντόπιου κρασιού βιολογικής καλλιέργειας.

Η μεταφορά προς και από το λιμάνι μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήματος με επιπλέον κόστος. Δείτε επίσης πώς να έρθετε.